LYNX E1 – Excelsior E1

In onze laatste wedstrijd van 2014 moesten we tegen Excelsior. Zij stonden 1 plekje onder ons, dus het beloofde een zware wedstrijd te worden.

Excelsior begon wat beter dan wij aan de wedstrijd. We kregen 4 doelpunten tegen en omdat Alex en Jort voor ons scoorden was de stand na 1 periode 2-4.

De tweede periode gingen we uitstekend van start en door doelpunten van Jort en Nick stond het al snel weer gelijk. Excelsior wist op 4-5 te komen, maar Thom zorgde voor een 5-5 ruststand.

Na de pauze stonden we weer goed te verdedigen. Toch kwamen we 5-6 achter. Sophia was 2 keer heel dicht bij haar eerste doelpunt maar het was Alex die er 6-6 van maakte.

We moesten dus nog 10 minuten knallen om ze te verslaan. En dat deden we!!! Sam had de afgelopen weken wat minder gescoord dan we van hem gewend zijn, maar dat maakte hij vandaag helemaal goed. Hij scoorde er namelijk 3 op een rij en met nog een doelpunt van Jort erbij werd de eindstand 10-6, ook omdat Luca er weer voor zorgde dat we veel ballen onderschepten.

De strafworpen wonnen we met 5-3, met een paar schitterende onderhandse worpen.

Vervolgens gingen we snel naar Delft voor het teamuitje. We willen alle teamouders graag bedanken voor de supergezellige middag die ze hebben georganiseerd.

Als laatste wensen Marcel en ik iedereen fijne feestdagen en veel korfbalplezier in het nieuwe jaar!!! 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: