Lynx D1 speelt spannende wedstrijd tegen GKV D2

Vandaag stond de eerste wedstrijd van de zaalcompetitie op het programma. De eer van de eerste wedstrijd stond op naam van Lynx D1, met invallers Nick en Alex uit de E1. Omdat SEV toch niet mee wilde doen aan een gezamenlijk team hadden we daarnaast ook invallers van GKV.

De wedstrijd begon wat rommelig met al die verschillende shirtjes, maar al snel waren de spelers gewend aan de wirwar aan shirtjes en ging het spel stevig los.

De spelers van Lynx zijn duidelijk nog niet helemaal gewent aan het spelen in achttallen, maar ze gingen toch redelijk goed van start. De pasing ging redelijk goed en ondanks zijn geringe lengte stond Nick zijn mannetje in het veld. Ook Alex vond snel zijn weg en stond stevig mee te verdedigen. Toch konden we niet voorkomen dat GKV drie doelpunten scoorde voor de rust.

Na een flinke peptalk in de rust gingen de Lynxspelers, samen met hun invallers, met frisse moed van start. Iets dat het team bepaald geen windeieren legde, want er werden vlak na rust toch twee doelpunten gescoord. GKV schrok zichtbaar en scoorde er daarna nog twee. Halverwege de vierde periode scoorde Lynx nog een doelpunt.

De einduitslag was 5-3 voor GKV, maar ik vindt dat jullie super je best hebben gedaan! Alle invallers in elk geval van harte bedankt!

Komende zaterdag spelen we om 12:00 uur een thuiswedstrijd tegen ONDO D3 in de Sporthal Leidschenveen. Hopelijk spelen we dan weer zo’n leuke wedstrijd!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: