Lynx D1 kiest eigen leerpunten

Lynx D1 speelt in een beetje vreemde constructie, elke keer met een invaller van een tegenstander, maar toch heeft het team samen een aantal leerpunten geformuleerd. Naar aanleiding van de wedstrijd tegen GKV heeft het team samen een aantal punten bedacht waar ze beter in willen worden. Samenspelen, vrijlopen en plaatsing.

 

Direct deze wedstrijd waren we dan ook met een aantal basispunten aan de slag gegaan. Al in de wedstrijd zagen we dit terug. Met het team hebben we afgesproken dat we deze thema’s ook tijdens de trainingen zullen behandelen.

 

Komende zaterdag spelen we een thuiswedstrijd (opnieuw) tegen GKV. We gaan dan weer verder met de coaching op samenspel en vrijlopen. Zo worden we elke keer een klein beetje beter!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: