Categorieën
Uncategorized

Lynx D1 – GKV D2

We begonnen de wedstrijd een beetje vreemd. Ondanks dat we twee invallers van GKV hadden kwamen we twee spelers te kort. Sesia en Ilana waren er niet. Gelukkig wilde Nick wel meespelen waardoor we toch konden beginnen, zij het met een speler minder. We speelden dus met zeven tegen acht. Tegen de tweede helft kwam Sesia gelukkig toch en konden we met acht tegen acht verder spelen.

We begonnen de wedstrijd een beetje vreemd. Ondanks dat we twee invallers van GKV hadden kwamen we twee spelers te kort. Sesia en Ilana waren er niet. Gelukkig wilde Nick wel meespelen waardoor we toch konden beginnen, zij het met een speler minder. We speelden dus met zeven tegen acht. Tegen de tweede helft kwam Sesia gelukkig toch en konden we met acht tegen acht verder spelen.

 

Het samenspelen ging al een stuk beter dan de vorige keer. We moeten nog wel even verder oefenen met het aanspeelbaar zijn. Wanneer loop ik vrij? en ook moeten we er op letten dat we elkaars niet in de weg lopen.

 

De wedstrijd eindigde in 1-7, dus we hebben weer een doelpunt gemaakt! Goed gedaan team!

 

Maandag gaan we hier weer hard op trainen en zaterdag spelen we dan een wedstrijd tegen KVS in Scheveningen. KVS heeft zelf maar acht spelers, vragen jullie vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en/of nichtjes of ze mee willen doen?

 

Houden jullie ook rekening met de viering van de landing van Koning Willem I?

%d bloggers liken dit: