Leeuwen voeren

Deze zaterdag gingen de kinderen van de kangoeroe klup de leeuwen voeren in de spannende jungle van cbs De Fontein. Eerst begonnen we natuurlijk met een kleine warming-up en we gingen zingen, want Xander en Joeri waren jarig. Daarna begonnen we snel aan de spelletjes.

We mochten de tanden van de leeuw eruit gooien met een hele zware kanonskogel, hij hield echt geen enkele tand over. Snel daarna speelden we op de rug van de olifant en slopen we tussen de slangen door.

Er waren deze week wel heel veel leeuwen en even later moesten we dan ook op de vlucht voor een leeuw. We namen snel het paadje met de boomstammen, want kangoeroe’s kunnen natuurlijk veel beter springen dan leeuwen!

Om bij te komen voeren we de leeuwen bij de rivier en de grote leeuwen die in de boomstammen naar ons liggen te grommen.

Volgende week gaat Thorsten voor ons een leuk Jungle avontuur bedenken!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: