Categorieën
Uncategorized

LEDENVERGADERING / OUDERAVOND

Op vrijdagavond 7 november staat onze jaarlijkse ledenvergadering / ouderavond op het programma. We willen de ouderavond graag beginnen om 20:00 uur en afsluiten om 22:00 uur. De avond is in het Language Center van de British School (groen-grijs gebouw).

Op vrijdagavond 7 november staat onze jaarlijkse ledenvergadering / ouderavond op het programma. We willen de ouderavond graag beginnen om 20:00 uur en afsluiten om 22:00 uur. De avond is in het Language Center van de British School (groen-grijs gebouw).

Agenda:

  • Opening
  • Jaarthema: Stimuleren van sportplezier
  • Korfbaljaarplanning
  • Scheidsrechters
  • Samenwerking met SV Leidschenveen
  • Financiën
  • Wat verder ter tafel komt

Afmelden kan via info@lynx-korfbal.nl

%d bloggers liken dit: