Laatste zaaltraining

Deze zaterdag was het ook voor de Kangoeroe Klup tijd voor de laatste zaaltraining. Vorige week hadden we een grote kleuterspeldag in de sporthal van The British School en we waren dan ook blij een paar nieuwe gezichten te zien in de gymzaal van de PCA.

We begonnen met een echte zwemoefening. We maakten een lange rij en zwommen achter elkaar aan naar de touwen. Touwen in het water is natuurlijk gek, dus zwommen we vandaag tussen de krokodillen door. De kinderen deden heel voorzichtig om de touwen niet aan te raken, zodat er uiteindelijk niemand in zijn billen gebeten is.

Daarna splitsten we de groep op en ging er met elke juf een groepje kinderen mee om spelletjes te doen. Zo deden we weer heel veel leuke spelletjes.

Aan het einde van de training deden we nog een spel met het winddoek en probeerden we de ballonnen door de korf te gooien. De ballonnen mochten we daarna mee naar huis nemen!

Volgende week trainen we, net als de grote kinderen, buiten pp het grasveld van Sportpark De Dijken (Poelpolderstraat 25). Trekken jullie een lekker warm trainingspak aan?


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: