L.o.S en Lynx gaan voor dubbel30

Fietsen, dansen, buiten spelen… Beweeg 60 minuten per dag. Dubbel30 dus. Wat is jouw ding?

Minimaal twee keer 30 minuten actief bewegen per dag, dat is wat het NISB (Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen) aanraad voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. Dat is voor veel kinderen gelukkig geen probleem, want bewegen is niet alleen gezond, maar natuurlijk ook heel erg leuk.

Ook L.o.S. (Lunchen op School) vindt bewegen belangrijk. Bewegen staat dan ook standaard op het lunchmenu bij de stichting die de tussenschoolse opvang (overblijf) verzorgt bij basisschool De Vlieger in Ypenburg.

Om het bewegen bij de kinderen te promoten komt korfbaltrainer Patrick Grimbergen van Lynx Korfbal deze week naar Basisschool De Vlieger om een lunch-clinic te verzorgen. Misschien is korfbal wel jouw ding?

Links:


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: