KVS F5 – Lynx F1

Deze week mochten we spelen tegen KVS F5. Eerder vandaag speelde onze F2 al tegen KVS F4 en wist te winnen met 2-0. Onze F1 moest echter iets harder hun best doen om punten te kunnen pakken tegen KVS. KVS F5 kenden we al van de zaal en we wisten dat het een moeilijke tegenstander was. In de zaal hadden ze een heel goed jongetje. Dit jongetje was er vandaag ook weer bij. Ondanks dat, en de regen, wisten we de eerste periode erg goed te spelen. Halverwege de eerste periode scoorde KVS een doelpunt van een meter of 7. Redelijk snel gevolgd door een doelpunt van Lynx. In de tweede periode weet KVS nog een doelpunt te maken, we gaan dan ook de rust in met een ruststand van 3-1. Lynx is net iets minder sterk dan KVS, maar de wedstrijd kan alle kanten op.

 
In de derde periode gaan de kopjes hangen en slaat de vermoeidheid in. Er worden dan ook veel doelpunten geïncasseerd. Na een kleine oppepper in de time-out gaat het de vierde periode weer iets beter en krijgen we (slechts) twee doelpunten te verwerken. Ook kunnen we zelf weer kansen creëren, maar helaas gaan ze er niet in. De eindstand van de wedstrijd is 11-1 in het voordeel van KVS, ook de strafworpen worden door KVS gewonnen, 4-1. 

Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: