Categorieën
Uncategorized

Korfbalschool

In juni zijn er geen jeugdtrainingen op maandagavond. Tijdens de maand juni, kunnen de kinderen op woensdag komen trainen. De kinderen mogen vanaf 16:00 uur naar het sportveld komen. Het eerste uur zullen we samen schoolwerkjes gaan doen, rekenen, taal, etc. Vanaf 17:00 uur zullen we lekker gaan bewegen. Natuurlijk gaan we korfballen, maar ook frisbeeën en nog veel meer!

In juni zijn er geen jeugdtrainingen op maandagavond. Tijdens de maand juni, kunnen de kinderen op woensdag komen trainen. De kinderen mogen vanaf 16:00 uur naar het sportveld komen. Het eerste uur zullen we samen schoolwerkjes gaan doen, rekenen, taal, etc. Vanaf 17:00 uur zullen we lekker gaan bewegen. Natuurlijk gaan we korfballen, maar ook frisbeeën en nog veel meer!

%d bloggers liken dit: