Categorieën
Uncategorized

Korfbalschool

Tijdens de maand juni, kunnen de kinderen op woensdag komen trainen. De kinderen mogen vanaf 16:00 uur naar het sportveld komen. Het eerste uur zullen we samen schoolwerkjes gaan doen. Vanaf 17:00 uur zullen we lekker gaan bewegen.

Tijdens de maand juni, kunnen de kinderen op woensdag komen trainen. De kinderen mogen vanaf 16:00 uur naar het sportveld komen. Het eerste uur zullen we samen schoolwerkjes gaan doen. Vanaf 17:00 uur zullen we lekker gaan bewegen.

Afgelopen week was de eerste korfbalschool. Het vak van deze les was Engels. We begonnen met onze eigen naam, de kleuren en de basismaterialen van het korfbal. De kinderen weten nu in het Engels wat een korfbalpaal is, een bal, een pion en nog veel meer.

 

Het onderwerp op woensdag 11 juni is “Drama” (toneel/acteren), we beginnen om 16:00 uur. Hebben jullie er ook al zin in?
 

%d bloggers liken dit: