Kom jij ook samen spelen met de Lynxwelpen?

Elke zaterdag traint er een groepje Lynxwelpen op het Montaigneveld in Leidschenveen-Ypenburg. De Lynxwelpen spelen allerlei leuke spelletjes en zouden het leuk vinden als jij hun vriendje wordt. Je mag drie keer gratis meedoen van de trainer, kom jij ook een keertje meetrainen?

Lynxwelpen promotie actie NootdorpDe Lynxwelpen is een gezellige club voor kinderen van drie tot zes jaar waar je lekker kunt sporten met leeftijdsgenootjes.

Wij doen bij de korfbalvereniging veel spelletjes met ballen, pilonnen, hoepels en nog veel meer spulletjes. De leiders, die daarvoor een speciale opleiding hebben gevolgd, bereiden elke week een leuke training voor.

Wil jij ook graag een keer in de week lekker ravotten met vriendjes in een veilige omgeving, geef je dan op voor een proeftraining met de Lynxwelpen. Tot snel bij de Lynxwelpen!

Kort samengevat in grote mensen taal:
De Lynxwelpen bieden bewegingsonderwijs voor kinderen van drie tot en met zes jaar. De Lynxwelpen Scorro, Spurt, Jumper en Funny leren de kinderen allerlei vaardigheden. Uw kinderen doen verschillende leuke oefeningen en activiteiten om de jonge kinderen balvaardig te maken en hun motoriek te stimuleren. Op een speelse manier leert uw kind zo de omgang met andere kinderen en ontwikkelt het de coördinatie. De Lynxwelpen zijn geïnspireerd op de Kangoeroeklup van het KNKV. Kangoeroeklup heeft ook een eigen website met leuke spelletjes en kleurplaten!

Wanneer?
De Lynxwelpen spelen tot week 42 (half oktober) buiten op het kunstgrasveldje tegenover SportAccent aan de Kiekendiefstraat. Wil je de Lynxwelpen een keer uitproberen? Meld je dan aan op www.lynx-korfbal.nl