Categorieën
Uncategorized

Kom jij in onze nieuwe ploeg?

 Lynx wil in april starten met een nieuwe ploeg in de buitencompetitie van het korfbal. Hiervoor zijn nog enkele plekken over. Ben jij een actieve jongen of meisje van zes of zeven jaar? Wil jij samen sporten om de hoek bij Lynx met wereldsport korfbal? Kom het dan uitproberen op zaterdagen van tien tot elf.

Lynx wil in april starten met een nieuwe ploeg in de buitencompetitie van het korfbal. Hiervoor zijn nog enkele plekken over. Ben jij een actieve jongen of meisje van zes of zeven jaar? Wil jij samen sporten om de hoek bij Lynx met wereldsport korfbal? Kom het dan uitproberen op zaterdagen van tien tot elf.

Word jij voor half maart lid, dan krijg jij een leuk presentje. Aanmelden kan via het formulier uitproberen of meedoen. Jij vind ons in de sportzaal van de British school aan de Vrouw Avenweg. Binnenkort wordt de nieuwe buitenlocatie bekend gemaakt. 

%d bloggers liken dit: