Categorieën
Uncategorized

Kleuters en Peuters Lynx vermaken zich bij ‘uitwedstrijd’

De Kangoeroes en de Lynxwelpen mochten zaterdag meedoen met de training van VEO uit Voorburg. Ze speelden zo, net als onze F-jes, een echte uitwedstrijd! De kinderen waren in het begin even in verwarring, want de training van VEO begint niet met het maken van een kringetje, maar met tikkertje. Dat was even vreemd, want daar eindigen we bij Lynx meestal mee. We deelden de kinderen in vier groepjes en gingen allemaal de spelletjes van VEO doen en we lieten een paar van onze spelletjes aan VEO zien. We hebben echt mega veel spelletjes gedaan waarbij we op de korf mochten schieten! Gelukkig hebben we zelf ook net een nieuwe korf erbij, dus die spelletjes kunnen we volgende week ook bij ons thuis op het veld doen. Komende week trainen we weer gewoon op het Montaigneveld tegen over SportAccent. 

De Kangoeroes en de Lynxwelpen mochten zaterdag meedoen met de training van VEO uit Voorburg. Ze speelden zo, net als onze F-jes, een echte uitwedstrijd! De kinderen waren in het begin even in verwarring, want de training van VEO begint niet met het maken van een kringetje, maar met tikkertje. Dat was even vreemd, want daar eindigen we bij Lynx meestal mee. We deelden de kinderen in vier groepjes en gingen allemaal de spelletjes van VEO doen en we lieten een paar van onze spelletjes aan VEO zien. We hebben echt mega veel spelletjes gedaan waarbij we op de korf mochten schieten! Gelukkig hebben we zelf ook net een nieuwe korf erbij, dus die spelletjes kunnen we volgende week ook bij ons thuis op het veld doen. Komende week trainen we weer gewoon op het Montaigneveld tegen over SportAccent. 

Foto’s: https://plus.google.com/b/112673236156355691236/112673236156355691236/posts/NN9UUtpxVAe

%d bloggers liken dit: