Kleuterfeestje met Chinees tintje in Leidschenveen-Ypenburg

Komende zaterdag 5 november zijn alle kinderen van 3-6 jaar uit Leidschenveen-Ypenburg en Nootdorp van harte welkom bij Lynx om een Chinafeestje te vieren in de sporthal van het Montaignelyceum. Het feestje begint om 10:00 uur en is ongeveer om 11:00 uur afgelopen.

Het Chinafeest wordt georganiseerd vanwege de finale van het WK korfbal dat deze dag zal plaatsvinden in Shoaxing, China, en is gekoppeld aan het project Quickjam in Zimbabwe van het SwanFund. De kinderen kunnen gratis deelnemen aan het feest. Voor limonade en extra’s zoals een Chinese hoed wordt een kleine bijdrage gevraagd voor het goede doel, afname is niet verplicht.

Het Chinafeest vindt plaats in de sporthal van het Montaignelyceum aan de Kiekendiefstraat 25. Het feest is voor kinderen van 3-6 jaar en toegang tot het feest is gratis. 


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: