Kleding

1. Op het moment dat de wedstrijden beginnen is de kleding misschien nog niet binnen. Als je nog geen Lynx-shirt hebt, mag je spelen in een zwart t-shirt. Daarnaast draag je natuurlijk ook een kort sportbroekje (we zullen even niet op de kleur letten).

2. Tijdens wedstrijden moet ten allen tijde het Lynx-tenue gedragen worden. Het Lynx-Tenue bestaat uit een paar oranje sokken, een oranje sportbroekje en een zwart shirt met oranje schouder. Heb je het koud? Trek dan iets warms aan onder je Lynx-tenue.

3. Er zijn nog mensen die de bestelde kleding nog moeten betalen, zou u dit zo snel mogelijk willen doen? Dan kunnen wij de leverancier betalen 😉