Categorieën
Uncategorized

Kleding

1. Op het moment dat de wedstrijden beginnen is de kleding misschien nog niet binnen. Als je nog geen Lynx-shirt hebt, mag je spelen in een zwart t-shirt. Daarnaast draag je natuurlijk ook een kort sportbroekje (we zullen even niet op de kleur letten).

1. Op het moment dat de wedstrijden beginnen is de kleding misschien nog niet binnen. Als je nog geen Lynx-shirt hebt, mag je spelen in een zwart t-shirt. Daarnaast draag je natuurlijk ook een kort sportbroekje (we zullen even niet op de kleur letten).

2. Tijdens wedstrijden moet ten allen tijde het Lynx-tenue gedragen worden. Het Lynx-Tenue bestaat uit een paar oranje sokken, een oranje sportbroekje en een zwart shirt met oranje schouder. Heb je het koud? Trek dan iets warms aan onder je Lynx-tenue.

3. Er zijn nog mensen die de bestelde kleding nog moeten betalen, zou u dit zo snel mogelijk willen doen? Dan kunnen wij de leverancier betalen 😉
https://lynx-korfbal.nl/cms/pages/onze-vereniging/kleding.php

%d bloggers liken dit: