Kangoeroes en Lynxwelpen training 12 mei

Bij de Lynxwelpen en de Kangoeroes hadden we deze week weer een volledige training, tussen de wedstrijden van de F1 en de F2 in. De kinderen vertelden over hun vakantie en over een schoolreisje, ook waren er een paar kinderen bij Oma geweest. Als eerste spelletje gingen we met zijn allen tikkertje doen.

De Lynxwelpen begonnen met het spelletje balletje leggen, ook wel een rondo’tje genoemd. Daarna mochten ze eerst het pittenzakje verstoppen om vervolgens te gaan springen en kruipen door de tunnel. Daarna gingen ze samen met de kangoeroes de krantenrace doen en een namenspel met de bal.

De Kangoeroes begonnen met het springen en het kruipen en mochten daarna mikken op de korf. Na het verstoppen van de pittenzak gingen de kinderen samen met de Lynxwelpen spelen.

Volgende week hebben we weer een training, met een aantal "vergeten" spelletjes.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: