KangoeroeKlup bij de Waterwilg (Nootdorp)

 Uit de nieuwsbrief van basisschool De Waterwilg in Nootdorp:

Korfbalworkshop kleuters
Op dinsdag 13 maart en donderdag 15 maart hadden wij bezoek van Lynx korfbalclub. Dit is de korfbalvereniging van Leidschenveen, Ypenburg en Nootdorp. Zij richten zich op de kinderen van 3 tot 10 jaar. Zij verzorgden een workshop voor de kleuters in de speelzaal. In de speelzaal waren 7 spelletjes uitgezet. De kinderen waren reuze enthousiast. Er waren spelletjes met hoepels, ballen, pilonnen en nog veel meer spulletjes. De leiders hadden een leuke les voorbereid. De kinderen kregen een folder mee om vrijblijvend 3 keer mee te trainen als ze interesse hebben. Op de site komen leuke foto’s te staan.

Fotosite basisschool De Waterwilg


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: