Kangoeroe Klup – programma

De Kangoeroe Klup heeft deze winter een eigen “wedstrijd”-programma. We proberen het voor de kinderen zo echt mogelijk te maken. De kinderen worden immers groter en zijn steeds meer toe aan de uitdagingen waar ook de “grote” kinderen in de F voor staan.

Daarom gaan de kinderen eens in de twee maanden op bezoek bij een andere kangoeroe klup. Andersom komt er ook eens in de twee maanden een andere kangoeroe klup op bezoek bij Lynx.

De jongere kinderen zullen de normale kangoeroe klup training volgen, de oudere kinderen krijgen daarnaast de kans om wedstrijdjes te spelen.

30 november        09:30 uur        Avanti – Lynx                De Viergang (pietentraining)

11 januari        09:00 uur        Eibernest – Lynx        Steenwijklaan

8 februari        10:00 uur        Lynx – Ready                CBS De Fontein

8 maart        10:00 uur        Ready – Lynx                Karreschool/Escamplaan