Categorieën
Uncategorized

Iedereen helpt mee

Lynx is een kleine vereniging. Daarom vragen we ouders te helpen met fluiten. Fluiten valt best mee met het bij behorende schema. Bij een overtreding krijgt de tegenstander de bal en wordt het spel hervat. Als de verdediging van de ene partij een doelkans van de andere partij ontneemt door een overtreding, wordt een strafworp toegekend. Fijn dat je meehelpt.

Lynx is een kleine vereniging. Daarom vragen we ouders te helpen met fluiten. Fluiten valt best mee met het bij behorende schema. Bij een overtreding krijgt de tegenstander de bal en wordt het spel hervat. Als de verdediging van de ene partij een doelkans van de andere partij ontneemt door een overtreding, wordt een strafworp toegekend. Fijn dat je meehelpt.

Voor komende zaterdag 13 september zoek ik drie scheidsrechters voor de thuiswedstrijden van Lynx F1, E1 en F2 om 10, 11 en 12 uur. Vrijwilligers kunnen zich melden bij Patrick tot uiterlijk komende zaterdagavond.

%d bloggers liken dit: