Herinrichting Ypenburgse Stationsweg

Van de Gemeente:

Van 25 februari 2013 tot en met 11 augustus 2013 vinden er herinrichtingswerkzaamheden plaats aan de Ypenburgse Stationsweg.

Er is dan, met name in de spitsuren, verkeershinder te verwachten. Op het traject waarop de werkzaamheden plaatsvinden is per richting 1 rijbaan beschikbaar. Het betreft het wegvak tussen de Veenweg en de Fluitschiplaan.

Als gevolg van de werkzaamheden kunnen auto’s tussen 18 maart en 17 juni geen gebruik maken van de spoorwegonderdoorgang tussen de Ypenburgse Stationsweg en de Donau. De spoorwegonderdoorgang is voor trams, bussen, fietsers en voetgangers wel open. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Donau, de Ypenburgse Koningsboog en de Ypenburgse Stationsweg.

 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: