Categorieën
Uncategorized

HBC D2 – Lynx D1

Vandaag was de eerste wedstrijd van Lynx D1. We mochten helemaal naar Beverwijk voor deze wedstrijd. Alex en Nick gingen met de trein en Martijn en invaller Thom gingen met de vader van Martijn in de auto. Na een flinke reis kwamen we allemaal op tijd aan in Beverwijk.

Vandaag was de eerste wedstrijd van Lynx D1. We mochten helemaal naar Beverwijk voor deze wedstrijd. Alex en Nick gingen met de trein en Martijn en invaller Thom gingen met de vader van Martijn in de auto. Na een flinke reis kwamen we allemaal op tijd aan in Beverwijk.

Voor de wedstrijd begon zat de spanning er goed in. Allemaal een hele wedstrijd zonder wissels is immers niet niets. Zeker niet aangezien we allemaal eerste jaars D-pupillen zijn. Het was dus even spannend wat de tegenstander zou gaan doen.

We zagen al snel dat de tegenstander allemaal meiden had en die waren best lang. Maar gelukkig zijn wij niet snel uit het veld geslagen en ondanks dat we kleiner waren zetten we ons beste beentje voor. Al snel kwamen we zo op een voorsprong en na de eerste periode stond het 0-3 voor Lynx.

In de tweede periode besloot HBC een paar spelers van de D1 erin te zetten, want Lynx was echt veel sterker dan de meiden van HBC. Toch bleef Lynx goed korfballen, met name het aanvallen ging erg goed. Ook al waren we kleiner, toch hadden we vaak de bal onder de korf na een schot. Met de rust kwamen we op 2-6 voorsprong.

In de tweede helft was de accu van de heren van Lynx D1 duidelijk op. Langzaam kwam HBC dan ook terug en in de laatste periode werd het 10-6. Toch heel goed gedaan jongens!

Komende week gaan we er weer stevig tegenaan op de training en volgende week tegen KIOS proberen we weer net zo goed te spelen als deze week.

%d bloggers liken dit: