Categorieën
Uncategorized

Haagse Korfbal Dagen

In de week van 25 oktober tot 1 november vinden er vele activiteiten plaats in verband met de Haagse Korfbal Dagen. Namens Lynx zal Patrick diverse wedstrijden fluiten. Lynx heeft geen teams die deelnemen aan het sportieve programma. Wel kunt u kijken naar de (Haagse) topteams op zowel senioren als junioren niveau en deelnemen aan de vele side-events zoals blessure preventie, onderwijsmarkt, positief coachen, etc. Kijk voor meer informatie opwww.haagsekorfbaldagen.nl

In de week van 25 oktober tot 1 november vinden er vele activiteiten plaats in verband met de Haagse Korfbal Dagen. Namens Lynx zal Patrick diverse wedstrijden fluiten. Lynx heeft geen teams die deelnemen aan het sportieve programma. Wel kunt u kijken naar de (Haagse) topteams op zowel senioren als junioren niveau en deelnemen aan de vele side-events zoals blessure preventie, onderwijsmarkt, positief coachen, etc. Kijk voor meer informatie op www.haagsekorfbaldagen.nl

PDF met side-events
 

 

%d bloggers liken dit: