Haagse Kangoeroe Klups vieren Olympische Spelen

Afgelopen zaterdag kwam de Haagse Korfbal Vereniging Eibernest op bezoek bij Lynx Korfbal in Ypenburg. Elke week trainen de kleuters van de vereniging om 10:00 uur in de sportzaal van CBS De Fontein aan de Weidevogellaan.

Afgelopen seizoen hadden de haagse verenigingen aangekondigd om voor deze jonge leeftijdscategorie meer samen te gaan werken in het huidige seizoen. Zo was Lynx reeds op bezoek bij KVS uit Scheveningen en bij Avanti uit Pijnacker.

Deze zaterdag was het de beurt aan Lynx om een andere vereniging te mogen ontvangen. Aangezien de Olympische winterspelen juist begonnen waren was het thema van de training “wintersport”.

De kinderen gingen dan ook allerlei leuke winterspelletjes spelen zoals sneeuwballen gooien, bergbeklimmen, glijden en ijshockey. Natuurlijk werd er ook nog even gekorfbald en aan het einde van de training mochten de kinderen nog even vrij spelen in de sportzaal.

De kinderen hadden een zeer leuke tijd en, voor de verenigingen ook belangrijk, de trainers van de Kangoeroe Klup hebben erg veel van elkaar geleerd. In April gaat Lynx op bezoek bij Eibernest op de steenwijklaan om te kijken hoe de trainingen van Eibernest er uit zien.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: