Fotowedstrijd vrijwilligers

De gemeente Den Haag heeft een fotowedstrijd uitgeroepen. Wie maakt de beste foto van een vrijwilliger?

Binnen onze vereniging zijn er aardig wat mensen met een goede camera, zet u een van onze eigen vrijwilligers in de spotlight? Graag roepen wij al onze leden op om inzendingen te doen naar deze wedstrijd.

Doe mee: fotowedstrijd ‘Haagse Helden in beeld!’
Schuilt er een goede fotograaf in jou? Heb je jezelf altijd al eens willen meten met enthousiaste Haagse fotografen? Doe dan mee met deze fotowedstrijd! Help ons mee de Helden in het Haagse vrijwilligerswerk in beeld te brengen. Wie weet hangt jouw foto uiteindelijk wel als winnende foto in heel Den Haag!

Opdracht
In Den Haag doen zo’n 105.000 mensen vrijwilligerswerk. Al deze mensen zijn Haagse Helden en verdienen het om ‘in beeld’ te zijn. Fotografeer deze vrijwilligers zoals we dat niet eerder zagen! Zet een origineel en pakkend beeld neer, waardoor mensen geboeid worden om verder te kijken.

Jury en prijzen
De jury, bestaand uit wethouder Karsten Klein, directeur HOF Fenna Noordermeer en vooraanstaand fotograaf Gerrit Schreurs, kiest 20 foto’s uit alle inzendingen die een plek krijgen in de speciale Haagse Helden fototentoonstelling die van 5 tot 23 november te zien is in het Atrium van het Haagse stadhuis. Uit deze 20 foto’s krijgen 2 winnaars een mooie geldprijs: een waardecheque van een Haagse fotospeciaalzaak: 1e prijs €500,-, 2e prijs: €250,-.

Daarnaast kun je een publieksprijs winnen door de meeste ‘likes’ te werven voor jouw foto in het Facebook album van de wedstrijd. De prijs is een waardecheque van een Haagse fotospeciaalzaak van €250,-.

De 2 winnende foto’s en de publieksfoto worden gebruikt in ‘outdoor-reclame door de hele stad

Meedoen
Tot en met 10 oktober 2012 kun je je foto sturen naar haagsehelden@denhaag.nl. De redactie plaatst jouw foto in het speciale wedstrijdalbum op de Facebook-pagina van de gemeente Den Haag. Bekijk alle info op www.haagsehelden.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: