Fortuna/MyCollections F4 – Lynx F2

Vandaag speelden we tegen Fortuna F4. Afgelopen keer dat we tegen Fortuna speelden hadden we verloren met 7-15, dus we wisten dat het een heel erg sterke ploeg was. Omdat we al tegen ze gespeeld hadden wisten we ook wat de sterke punten van Fortuna waren en waar we zelf beter in moesten worden.

Maandag wilden de spelers van Lynx F2 dan ook oefenen met overgooien, lummelen goed mikken. We daar dan ook heel hard op geoefend en we hebben ons voorbereid op een moeilijke wedstrijd.

Toby en Alain waren ziek, dus we speelden met Olivier, Cyril, Mats en Lex. Iets later kwam ook Daniel om het team te versterken. We waren dus precies met vijf spelers, dus we konden de superspeler gebruiken. Voor de wedstrijd vertelde Patrick dat het vooral heel belangrijk was dat we ons best doen en dat we vooral door moeten gaan, ook als we achter staan.

Fortuna had gezorgd voor een hele goede scheidsrechter, Ed Hom, twee jaar geleden nog een van de beste scheidsrechters van Nederland. Ed Hom legde alles extra goed en duidelijk uit voor ons.

Lynx begon ijzersterk aan de wedstrijd en Fortuna had moeite om de aanval goed op te bouwen. In de eerste periode bleef het dan ook 2-0. In de tweede periode kwam Daniel er in voor Cyril. Toen het 3-0 werd mocht Cyril er in als superspeler en werd er direct door Lynx gescoord. Cyril kon er dus binnen 10 seconden weer uit… Dit herhaalde zich een paar keer en in de derde periode wist Lynx uiteindelijk om de afstand tot Fortuna wat kleiner te maken.

In de vierde periode bleef Lynx stug doorkorfballen en Fortuna had dan ook veel moeite met ons spel. Toch wist Fortuna deze periode iets meer doelpunten te maken dan Lynx. De einduitslag werd 14-10. Een zeer verdiende stand voor Lynx F2 dat bleef doorkorfballen, zelfs bij achterstand hebben we er een leuk spelletje van gemaakt en het onze tegenstander heel lastig gemaakt!

Heel goed gedaan jongens! Volgende week is er geen wedstrijd, maar de week erna spelen we weer een moeilijke wedstrijd tegen Dubbel Zes F1.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: