Fortuna/MHIR F6 – Lynx F1

Vandaag zou het geen spannende wedstrijd worden. Fortuna staat bovenaan en wint van bijna alle ploegen in onze poule met ruime cijfers, soms zelfs met uitslagen hoger dan 10-0!

Maar Lynx heeft ook een naam hoog te houden van taaie verdedigers en verassingen tegen goede ploegen. Zo had niemand verwacht dat we gelijk zouden spelen tegen VEO F3 en ook had niemand verwacht dat we het zo goed zouden doen tegen Dubbel Zes’66 F2, waar we met slechts 4-1 verloren.

Wij zouden dus de ploeg moeten zijn om het Fortuna/MHIR lastig te maken en misschien wel de kansen op het kampioenschap te ontnemen.

Speltechnisch was dit deze wedstrijd ook zeker het geval. In de eerste helft was Lynx oppermachtig, er werd goed over gespeeld en de verdediging zat (bijna) muurdicht. De drie kansen die Fortuna over de gehele eerste helft kreeg gingen er echter wel in, waardoor de ruststand op 3-1 kwam. Jammer maar helaas.

In de tweede helft gaat Lynx iets relaxter spelen en proberen we vooral van het spelletje te genieten. Op basis van het spelletje iene-miene-mutte bepalen we onze opstelling en gaan we lekker ballen.

We krijgen op deze manier veel kansen, maar moeten er helaas ook nog een aantal doorlaten. De eindstand komt zo op 7-1 in het voordeel van Fortuna/MHIR F6.

Na de wedstrijd nemen we als gebruikelijk strafworpen, de strafworpen worden wel, heel knap, gewonnen door Lynx met 2-5!!

Allemaal hartelijk bedankt voor een geweldig seizoen waarbij we veel geleerd hebben en tot woensdag!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: