Fortuna F5 – Lynx F2

Afgelopen zaterdag hadden we een beetje een vreemde situatie. De F1 speelde op het veld naast ons en dat zag er best wel gek uit zo. We speelden met een wat moeilijkere opdracht, we moesten vooral samen spelen en zorgen dat iedereen mee deed. In de tweede helft kwam daar de opdracht bij om niet alleen naar de eigen doelkansen te kijken, maar ook goed te kijken of een ander misschien beter vrij staat.

Tijdens het spelen viel de coach van de tegenstander het vooral op dat jullie met een enorme glimlach en veel plezier aan het korfballen waren, een compliment die jullie in je zak kunnen steken!

De wedstrijd was in de eerste helft heel erg spannend en uiteindelijk was er met de rust maar een doelpunt verschil. In de derde periode maakte Lynx echter een groter verschil door goed op elkaars kansen te letten. In de vierde periode wisten we goed te kijken en ook over te spelen als we zelf goed stonden om te scoren, maar een ander nog beter stond!

De einduitslag werd uiteindelijk 11-15 en we behalen daarmee heel netjes een tweede of derde plek. Dat is veel meer dan we van te voren verwacht hadden! Toch durfde Alain te vragen of we kampioen waren. Daar zou ik maar niet van uitgaan, want dan moet ONDO verliezen van Excelsior… was mijn reactie. Zondag kwam echter het bericht binnen dat ONDO verloren had en Lynx F2 alsnog kampioen werd, samen met Excelsior F2. Gefeliciteerd hoor jongens!           


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: