Fortuna F4 – Lynx F1

Zaterdag speelde jullie de laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen fortuna. Als jullie deze zouden winnen zouden jullie op de 2e plaats kunnen eindigen, de vorige keer was het erg spannend tegen fortuna en speelde jullie gelijk. Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden! En dat bleek ook zo, al vrij snel stonden jullie 2 doelpunten achter maar scoorde snel ook jullie eerste doelpunten het liep de eerste helft behoorlijk gelijk op jullie stonden achter, gelijk, voor en uiteindelijk tijdens de rust met 8-5 achter. Toen kwam na de rust onze superspeler in het spel en vochten jullie je terug naar 9-7, helaas schoot de tegenpartij de laatste 10 minuten een aardig aantal ballen raak en wilde ze er bij jullie niet in rollen, waardoor we deze wedstrijd helaas met 13-7 hebben verloren. Maar ondanks dat hoop ik dat jullie een leuke wedstrijd en een leuk seizoen hebben gehad! Met 1 puntje verschil eindigen jullie op de 3e plaats en dat is toch knap gedaan!

We gaan nog een paar leuke trainingen in elkaar zetten tot de zomervakantie en er een gezellige boel van maken!! 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: