Flyeren Kerstvakantie


Zondag 29 december hebben we gekorfbald in winkelcentrum Parade te Nootdorp. Het was vandaag iets kouder, omdat er weinig zon is in winkelcentrum Parade, maar desondanks hebben er een paar kinderen gekorfbald en hebben we aardig wat flyers uit kunnen delen.

 

Donderdag 2 januari hebben we lekker gekorfbald in winkelcentrum ‘t Hoge Veen in Leidschenveen. Ook Nick heeft fanatiek meegeholpen. Er waren aardig wat kinderen die het schieten uit wilden proberen en na een uur waren onze flyers op.

 

Zaterdag 4 januari hebben we eerst in Ypenburg geflyerd en direct daarna in de Parade. Van de 100 flyers hadden we er nog maar een paar over! Het was heerlijk weer en er hebben weer veel kinderen uit de wijk op de palen kunnen mikken.

 

Resultaten tot nu toe:

– Een aanmelding voor een proefles Korfbal+

– Een uitnodiging om een clinic te geven bij de overblijf van CBS De Vlieger in Ypenburg

– Een aanmelding voor een proefles bij de S1 en de D1

 

Veel kinderen en hun ouders hebben onze paal weer zien staan, dus wie weet wie er komende week komen binnenwandelen bij de trainingen.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: