Categorieën
Uncategorized

Fluks E1 – LYNX E1

Voor de E1 stond vandaag niet alleen de verste, maar ook de moeilijkste uitwedstrijd op het programma, die tegen Fluks in Noordwijk. Vorige week hadden we dik verloren en ons doel voor de wedstrijd van vandaag was om zelf minimaal 1 doelpunt te maken en te proberen zo min mogelijk kansen aan de tegenstander te geven.

Voor de E1 stond vandaag niet alleen de verste, maar ook de moeilijkste uitwedstrijd op het programma, die tegen Fluks in Noordwijk. Vorige week hadden we dik verloren en ons doel voor de wedstrijd van vandaag was om zelf minimaal 1 doelpunt te maken en te proberen zo min mogelijk kansen aan de tegenstander te geven.

Toen we het veld opliepen zagen we dat hun 3 sterke jongens van vorige week ontbraken. Maar hun vervangsters waren stuk voor stuk boomlange meiden.

De eerste periode begonnen we lekker agressief en de tegenstander merkte gelijk dat ze geen gemakkelijke middag te gemoed ging. Toch was het Fluks dat de score opende uit zo ongeveer hun eerste aanval van de middag.

Maar LYNX was hier niet bepaald van onder de indruk en nam via 2 pijlsnelle aanvallen brutaal de leiding. Dat was even slikken voor de koploper, die zich keer op keer stukbeet op onze superscherpe verdediging. Uiteindelijk moesten we toch de gelijkmaker toestaan.

In de 2e periode wisten we Fluks nog een keer te verrassen en namen we een 2-3 voorsprong. En net toen we dachten dat we de rust zouden halen met deze stand, werd het toch weer gelijk. Maar dat neemt niet weg dat we een prima 1e helft gespeeld hebben, tegen een ploeg die gemiddeld ruim een jaar ouder is dan de onze.

De 2e helft deden we weer vreselijk goed ons best om geen kansen weg te geven. Maar dat lukte helaas wat minder goed dan voor rust. We kregen nog 4 doelpunten tegen en wisten onze eigen kansen helaas niet meer te verzilveren.

Maar 7-3 is een hele knappe uitslag en als we de resterende wedstrijden net zo geconcentreerd spelen als vandaag, kunnen we misschien nog wat punten aan ons totaal toevoegen in de laatste 3 wedstrijden van het zaalseizoen.

%d bloggers liken dit: