EXPO Leidschenveen

Vandaag hebben we promotie gemaakt bij het EXPO Cultuurfestival in Leidschenveen. We waren aanwezig met een flinke ploeg: Eline, Karin, Marcel, Christy, Usha, Patrick en Jasper. Ook kwamen er nog een aantal leden even kijken hoe het werven verging en ook zij hebben nog even op de palen geschoten.

De groep had een hoop lol met elkaar en natuurlijk met de voorbijgangers. Het was zelfs zo gezellig dat we uiteindelijk door gegaan zijn tot 17:00 uur, terwijl alle andere activiteiten eigenlijk al rond 15:00 uur gestopt waren. Na de ledenwerving zijn we met een clubje nog wezen eten bij Suradiya, lekkere Roti en voor de kids bitterballen.

We hebben 50 korfbaldiploma’s uitgedeeld en toen die op waren zijn we verder gegaan met de flyers. Er hebben dus weer veel wijkbewoners kennis gemaakt met korfbal en natuurlijk vooral met Lynx!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: