Excelsior E2 – Lynx E1

De E1 moest vandaag tegen Excelsior E2 uit Delft spelen. Aan het begin van de week kwamen er 2 afmeldingen binnen en hadden we dus nog maar 3 spelers over. Maar gelukkig was Merel weer bereid ons te helpen. Wederom heel erg bedankt Merel. Ook een pluim voor de wedstrijdsecretaris, die dit weer prima geregeld heeft.

Voor deze wedstrijd stond Excelsior 1 plek onder ons. Maar dat zei ons niet zoveel, omdat wij nog niet tegen de beste ploegen uit de poule gespeeld hadden. En op het veld hadden we al 2 keer van hen verloren.

We hadden 3 weken niet gekorfbald en dat was in het begin van de wedstrijd wel een klein beetje te merken. Na een paar minuten kwamen we dan ook 1-0 achter.

Maar we gaven de moed niet op en probeerden bij de korf van de tegenstander te komen om ook te scoren. Dat lukte een paar keer goed en we hadden pech dat de bal soms net van de rand afstuiterde.

Aan de andere kant hadden we onze handen vol aan de aanvallen van Excelsior. Maar er werd vandaag weer super verdedigd door de spelers van LYNX en we gaven bijna geen kansen weg. Tot de rust werd er niet meer gescoord en was de stand dus 1-0.

Na rust kwam er een hele grote jongen in bij Excelsior. Die had hele lange armen en onderschepte daarmee veel van onze passes. Daardoor kwamen we de 2e helft nauwelijks nog aan aanvallen toe, hoewel we nog 1 keer bijna een doelpunt maakten.

De laatste periode werden we toch wel een beetje moe, omdat we allemaal een hele wedstrijd moesten spelen. We hadden iets meer moeite om bij ons jongetje of meisje te blijven, zodat de tegenstander nog een paar kansen kreeg. Daarvan wisten ze er 2 in een doelpunt om te zetten, zodat de eindstand op 3-0 kwam.

Jullie hebben allemaal supergoed je best gedaan en ervoor gezorgd dat het tot vlak voor het einde een spannende wedstrijd bleef.

Ook ditmaal wisten wij de strafworpen ten winnen. Het werd 2-3 voor LYNX!!!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: