Categorieën
Uncategorized

Eten en drinken in sportzalen

Je mag in de sportzalen waar Lynx speelt niet eten of drinken. Een uitzondering wordt gemaakt voor water, water is in (bijna) alle sportzalen wel toegestaan. Het water moet dan wel in een afsluitbaar flesje of en bidon zitten.

 

Wil je iets anders drinken dan water, dan doe je dit op de gang of in de kleedkamer.

 

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Je mag in de sportzalen waar Lynx speelt niet eten of drinken. Een uitzondering wordt gemaakt voor water, water is in (bijna) alle sportzalen wel toegestaan. Het water moet dan wel in een afsluitbaar flesje of en bidon zitten.

 

Wil je iets anders drinken dan water, dan doe je dit op de gang of in de kleedkamer.

 

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

%d bloggers liken dit: