Erima NK Beachkorfbal

Patrick heeft zondag op het Erima NK Beachkorfbal in The Beach (Aalsmeer) gefloten. Om twee uur ging het NK van start, de absolute top van korfballend Nederland was hierbij aanwezig, samen met een aantal hoofdklassers: Koog Zaandijk, LDODK, Nic., KVA, SKF etc. Enkele van deze ploegen kennen de kinderen ook al van de Mini Korfbal League van het einde van afgelopen seizoen.

De winnaar van het Erima NK Beachkorfbal werd bepaald in de door Patrick gefloten finale tussen Koog Zaandijk en LDODK. De wedstrijd werd in de laatste seconde gewonnen door LDODK met 7-8 door een doelpunt uit een directe vrije bal.

Foto’s staan inmiddels op Facebook (zoeken op ActieFotografie) en binnenkort komen er meer foto’s op www.actiefotografie.nl, deze zijn te downloaden voor 75 ct per stuk. 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: