Enge geluiden bij Kangoeroe Klup

Dit keer mochten de kinderen bij de training allemaal dieren geluiden maken. Aan het begin van de training bedachten we allemaal dieren die in de jungle wonen en welke geluiden ze zouden maken. Daarna begonnen we met de jungle spelletjes.

 

Onderweg kwamen we allemaal leuke dieren tegen. De aapjes gingen op de reuze-schommel aan de grote dikke boomtak en we moesten over het pad met de slingerende slangen. Tussendoor mochten we zelfs de wilde leeuw voeren… en oh wat had hij een grote bek! Gelukkig hadden we genoeg vleesjes bij ons, zo konden we hem na het voeren ook nog even aaien. Ook de olifant was erg vriendelijk en liet ons op zijn rug spelen.

Volgende week hebben we een speciale training in de grote sporthal! Tot dan!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: