EHBO / 112-land

We hebben een leuk uitje kunnen regelen bij Brinkman Training Center in Zoetermeer. Graag willen wij weten of jij het leuk vind om mee te gaan.

Het uitje voor kinderen: We gaan lekker spelen in 112-land, leren hier van alles en mogen in de huid van de Politie, Brandweer en Ambulance kruipen. Bij 112-land staan een echte Brandweer-auto en een echte ambulance, maar er is van alles te vinden. Als de docent je oud genoeg vind kun je er ook echte brandjes geblust worden.

Het uitje voor de ouders: Wij als volwassenen gaan serieus aan de slag met een introductiecursus EHBO. Wat hoort u te doen bij een bloedneus? En wat als er iemand flauw valt of een hartaanval krijgt? U leert het terwijl de kinderen enthousiast aan het spelen zijn.

Wat kost het uitje? Het uitje kost 8 euro per persoon (kinderen en volwassenen).
Wanneer gaan we? We hebben nog geen datum vastgelegd. De onderstaande data zijn voorstellen, graag willen wij weten welke dag u het beste uitkomt.
Zaterdag 8, 15 of 29 juni

Graag doorgeven aan je trainer!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: