Eerste wedstrijdjes

De welpen speelden vandaag hun eerste echte korfbalwedstrijdjes. Het toernooi bij Die Haghe leek nog even (letterlijk) in het water te gaan vallen, maar de drainage van het veld was goed en er kwamen geen nieuwe regendruppels bij, dus we konden de hele ochtend lekker droog buiten spelen.

Al meteen de eerste wedstrijd ging het erg goed. Onder leiding van coach Esther gingen de kinderen ten aanval. Eerst scoorde KVS, waar iedereen voor juichte. Toch een hele prestatie, maar daarna ging ook Lynx richting het doel en scoorde Lynx ook. Dat was nog veel leuker natuurlijk!

Ook in de volgende wedstrijden ging het erg goed en zo hier en daar werden er mooie doelpunten gescoord.

Na de prijsuitreiking mochten de kinderen allemaal hun eigen plakje cake versieren (en daarna ook zelf opeten!). De kinderen hebben een hele leuke dag gehad, zo’n wedstrijdje is zeker een herhaling waard!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: