Categorieën
Uncategorized

Eerste training Korfbal+

Afgelopen maandag viel de training een beetje in het (regen)water. We hebben dus niet gekorfbald. Hilde, de moeder van Mats, nodigde ons echter uit voor een heerlijk kopje thee bij haar thuis. De kinderen hebben hele mooie korfbaltekeningen gemaakt, raadseltjes opgelost en ze hebben hele moeilijke sommen opgelost.

Afgelopen maandag viel de training een beetje in het (regen)water. We hebben dus niet gekorfbald. Hilde, de moeder van Mats, nodigde ons echter uit voor een heerlijk kopje thee bij haar thuis. De kinderen hebben hele mooie korfbaltekeningen gemaakt, raadseltjes opgelost en ze hebben hele moeilijke sommen opgelost.

 

Komende week wordt er druk gebeld met de BSN om te vragen of we komende maandag ook daar in de zaal mogen trainen, net als de kinderen in de korfbalteams.

 

Voor het project Korfbal+ hebben we een subsidie ontvangen van het Fonds1818. Hiervan kunnen we o.a. clinics geven op het speciaal basisonderwijs en nieuw spelmateriaal aanschaffen.

%d bloggers liken dit: