Een echte uitwedstrijd!

De Kangoeroe Klup van Lynx had deze zaterdag een echte uitwedstrijd! Net als de grote kinderen in de F en de E gingen ze spelen bij een andere vereniging. Dit was natuurlijk wel een beetje spannend in het begin, maar als snel waren we gewent aan de nieuwe omgeving. Er werd dan ook al fanatiek op de palen gemikt en het eene na het andere doelpunt vloog erin. Toen de juffrouw ging vertellen bleek dat we een echte kabouter-training gingen doen!

Ook de Kangoeroe’s van Lynx houden wel van kaboutertraining, net als de kinderen van Eibernest. We begonnen met kaboutertikkertje, we deden een spelletje kabouter-scoren vanuit een heksenkring, we mikten de ballen op de paddestoelen, we hielpen een kabouter om zijn tuintje schoon te houden en we hebben kabouter mag ik overvaren gespeeld. We hebben dus weer heel veel leuke spelletjes gedaan!

Volgende week trainen we weer op ons eigen veld op Sportpark De Dijken, jullie zijn er dan toch ook weer bij?

Groetjes,

De Kangoeroe Trainers!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: