Categorieën
Uncategorized

Een april, kikker in je …

Het bericht eerder deze week op deze website betreffende de verplaatsing door de korfbalbond van Lynx F1 naar de landelijke hoofdklasse was een 1 april grap. We hebben hiermee een aantal ouders flink voor de gek gehouden, natuurlijk konden de kinderen er wel om lachen.

Het bericht eerder deze week op deze website betreffende de verplaatsing door de korfbalbond van Lynx F1 naar de landelijke hoofdklasse was een 1 april grap. We hebben hiermee een aantal ouders flink voor de gek gehouden, natuurlijk konden de kinderen er wel om lachen.

Bij alle plaatsingen wordt altijd rekening gehouden met de reistijd. Zo zal een team uit Den Haag (district Noord-West) eerder ingedeeld worden met een team uit Moordrecht (district Zuid-West) dan met een team uit Den Helder (district Noord-West). De districten worden dus niet aangehouden bij poule-indelingen, de reistijd is leiding gevend.

In realiteit gebeurd het verplaatsen van klasse overigens altijd in goed overleg tussen de vereniging en de korfbalbond, vaak op aanvraag van de vereniging. Eigenlijk gebeurd dit slechts hoogst zelden, bijvoorbeeld als de eerste twee wedstrijden met 25-0 worden gewonnen of verloren bij de F-jes. Een team is dan duidelijk verkeerd ingedeeld.

Bij onze F-jes is dit natuurlijk niet het geval. We zijn als vereniging blij dat onze F-jes zo leuk samenspelen en een goed openingsweekend hadden, waarvoor natuurlijk van harte gefeliciteerd en succes voor komend weekend!

%d bloggers liken dit: