Dubbel Zes F2 – Lynx F2

Vorige week speelden we thuis tegen Dubbel Zes F2 en wonnen we met 19-5. Deze week was het tijd om weer tegen Dubbel Zes te spelen. Dit keer was Dubbel Zes echter wel compleet.

Tijdens de wedstrijd bleken ze compleet toch wel een stuk sterker te zijn dan ze afgelopen week waren. Deze wedstrijd werd daarom vooral een wedstrijd om ons doorzettingsvermogen te trainen en om te leren hoe je om moet gaan met een achterstand.

Dit leren en trainen ging met horten en stoten, maar uiteindelijk mogen we erg blij zijn met het resultaat. Ondanks dat de wedstrijd in doelpunten verloren werd (13-3) hebben we heel veel geleerd, zoals waarom we met een hand moeten gooien en dat het voor de trainer en je ouders niet uitmaakt of je wint of verliest, als je maar goed je best doet (ook als je mindere periodes hebt gehad in een wedstrijd).

De ouders van de F2 en trainer Patrick zijn trots op jullie prestaties!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: