Dubbel Zes F1 – Lynx F2

Deze zaterdag gingen we naar Dubbel Zes in de sporthal aan de Gaslaan. We hadden veel zin in de wedstrijd, want afgelopen zaterdag en maandag konden we niet korfballen doordat het vakantie was.

Vorige wedstrijd tegen Dubbel Zes hadden we gewonnen met 11-9. Na een hele moeilijke wedstrijd wonnen we uiteindelijk, omdat Dubbel Zes geen doorzettingskracht meer toonde.

Deze week hadden we door de vakantie wat minder spelers en speelden we dus met zijn vieren: Mats, Daniel, Toby en Lex. Ook Dubbel Zes had kennelijk last van de vakantie, want er stonden een paar nieuwe spelers op het veld.

We begonnen de wedstrijd erg enthousiast en we gingen de eerste periode best gelijk op met de tegenstander. In de tweede periode kregen we het moeilijker, maar gelukkig lieten wij ons niet uit het veld slaan en gingen we door met korfballen. Hierdoor konden we deze wedstrijd toch met opgeheven hoofd doorspelen.

Na de rust was het voor onze spelers even heel moeilijk, maar toen we weer actief gingen korfballen maakten we daarna toch nog best veel doelpunten. Hierdoor werd de uitslag 19-6. Allemaal heel goed gedaan, wij zijn trots op jullie prestatie!

Uitspraak van de dag: “We hebben misschien niet gewonnen, maar we hebben wel lekker gekorfbald!” (ik dacht van Daniel).

Tot maandag!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: