Dubbel Zes ’66 F2 – Lynx F1

Vanochtend mochten we afreizen naar Dubbel Zes ’66. Dubbel Zes staat boven in de competitie en de statistieken vertellen ons dat we met 9-1 gaan verliezen. Maar Lynx F1 is koppig en gaat hiermee natuurlijk niet akkoord.

Sam was ziek vandaag en Laura speelde met de F2 mee. Omdat we zo een speler te kort kwamen wilde Annemijn uit de E2 met ons meedoen (Dank je wel voor het invallen). Samen gingen we inschieten en om even aan elkaar te wennen speelden we een spelletje lummelen.

Iets later dan gepland begon de wedstrijd en gingen we met goede moed van start. We begonnen goed, maar Dubbel Zes was in het begin iets sterker en maakte in het eerste kwart al gelijk een doelpunt, maar daarna kon Lynx goed meekomen. Er werd goed verdedigd en de aanval ging gedurende de wedstrijd steeds beter. In het tweede kwart scoort Dubbel Zes nog twee keer en met de rust staat het dan 3-0. 

Na de limonade in de rust gaat Lynx nog sneller aanvallen dan in de eerste helft en heeft Dubbel Zes veel moeite om de spelers van Lynx bij te houden. In de derde periode wordt er eerst een doelpunt afgekeurd, maar later scoort Lynx alsnog. Na de time-out gaan we weer snel beginnen en het spel blijft heel goed gaan, maar helaas gaan de vele kansen welke de F1 creeërd er uiteindelijk niet in. Wel weet Dubbel Zes nog een keer te scoren, waardoor de wedstrijd eindigd met 4-1. 

De strafworpen worden 2-2. Heel goed gespeeld allemaal!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: