Doornroosje op bezoek bij Lynx

Vorige week waren we begonnen met het sprookjes-thema bij de Kangoeroe Klup van Lynx Korfbal. In de eerste week deden we het sprookje van de Zeven Geitjes en de boze wolf. Deze week was het de beurt aan Doornroosje.

Aan het begin van de training mocht Stijn vertellen wat Jaapie Aapie gedaan had tijdens zijn logeerpartijtje bij Stijn. Jaapie Aapie was met Stijn naar school geweest en ze hebben samen geslapen. Aan het einde van de training ging Jaapie Aapie met Annemijn mee naar huis.

Nadat Stijn had verteld over Jaapie Aapie gingen we heel diep nadenken over wat er ook al weer in het sprookje van Doornroosje gebeurde. Samen konden we het hele sprookje terug vertellen! En daarna gingen we natuurlijk snel sporten.

We deden allerlei leuke spelletjes en tussendoor stapten we op de fiets om bij het volgende spelletje te komen. Natuurlijk oefenden we ook om sjiek te lopen voor de bruiloft en gingen we nog even rennen.

Volgende week (18 oktober) is er geen training, maar de kinderen kunnen natuurlijk ‘s middags naar de kinderboerderij komen. De week erna (25 oktober) gaan we natuurlijk weer met een ander sprookje aan de slag, de rode dansschoentjes.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: