DKC F1 iets te sterk voor Lynx F2

Lynx F2 heeft afgelopen zaterdag tegen DKC F1 gespeeld in Delft. Tessa komt meedoen met de F2 en was er deze zaterdag al bij. DKC had vorige week gewonnen met 14-0, dus het beloofde een moeilijke wedstrijd te worden. Toch kon Lynx goed overspelen en keken ze goed naar elkaar om de bal over te gooien. DKC was echter duidelijk sterker. Lynx deed het dus heel goed en kreeg zelfs nog een aantal kansen om te scoren! Aan het einde van de wedstrijd wisten we zelfs te verhinderen dat DKC nog meer doelpunten maakte, want bijna alle doelpunten vielen in de eerste helft. Goed gedaan jongens en meiden van de F2!

Volgende week spelen ook weer tegen een moeilijke tegenstander, Weidevogels. Dit keer gaan we proberen om een doelpunt te maken!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: