DKC E1 – LYNX E1

Vandaag gingen we in Delft tegen DKC op jacht naar onze eerste overwinning in de zaalcompetitie. Gelukkig was iedereen er vandaag, zodat iedereen tussendoor ook konden uitrusten.

We begonnen de wedstrijd meteen lekker fel en gaven de tegenstander weinig ruimte om de bal naar elkaar te spelen. We onderschepten heel veel ballen en speelden de bal goed rond. Daardoor kregen we veel kansen om te schieten, maar het lukte alleen Jort om ook te scoren. Dat deed hij gelukkig 5x in de eerste 20 minuten. Thom was vorige week al een paar keer dicht bij een doelpunt geweest (1x afgekeurd), maar vandaag kon hij wel scoren, zodat de ruststand 0-6 was.

De tweede helft speelde DKC met 2 nieuwe spelers en 1 daarvan maakte al snel een doelpunt: 1-6. Oppassen dus, maar dat deden we gelukkig goed. Jort maakte zijn zesde van de wedstrijd en met nog 10 minuten te spelen was het 1-7.

Daarna moest ik weg, maar ik heb van Marcel gehoord dat jullie de rest van de wedstrijd ook goed hebben gespeeld en dat Nick en Alex er zelfs nog 1-9 van maakten.

Deze eerste overwinning smaakt natuurlijk naar meer en we gaan proberen volgende week weer zo’n goede wedstrijd te spelen. Wie weet kunnen we dan weer winnen.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: