DKC E1 – LYNX E1

Zo de eerste trainingen zijn achter de rug en de competitie is nu echt begonnen na het spelen van de eerste wedstrijd.Persoonlijk vond ik het best spannend hoe spelen de tegenstanders en hoe staan we ervoor.De eerste wedstrijd tegen DKC was een bekende vorig jaar ook al tegen gespeeld en wisten wel dat het gelijk op zal gaan.Als trainer/coach heb ik een hoop gezien waar op getraind kan worden er ging een heleboel mis maar ook een heleboel goed ik heb een technisch zeer goede strafworp gezien en heel hard werken de inzet heb ik niet over te klagen.Dat we de wedstrijd verloren hebben is niet zo erg hoewel we natuurlijk liever winnen DKC schoot wat makkelijker raak dan wij maar waren niet beter volgende keer is er weer een kans en die kunnen we wel winnen.Het samenspel kan wat beter en je speelt met 4 kinderen die allemaal meedoen niet alleen naar de korf kijken om te schieten vaak staat er iemand naast je vrij.Ook verdedigend kan je samen werken hier probeer ik op te trainen want dat is soms best moeilijk maar ik vind jullie een heel leuk team en we gaan een gezellig en goed korfballend seizoen tegemoet. 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: