Die Haghe F4 – Lynx F2

Twee weken geleden had de F2 nipt verloren van Die Haghe F4. Vandaag mochten de meiden in de herkansing en met succes. We kwamen wel een speler tekort vanwege de vakantie, maar gelukkig wilde Laura uit de F1 invallen. Harstikke bedankt Laura !!

De eerste 10 minuten was het ‘de meiden tegen de jongens’. Onze F2 alleen meiden. En Die Haghe F4 alleen jongens. Maar die overmacht aan jongens maakte voor de meiden helemaal niets uit. Er werd namelijk weer beter samengespeeld en ook veel beter vrijgelopen. En dan gaat de aanval natuurlijk ook een stuk sneller.

Uiteindelijk scoorde Die Haghe. Maar de meiden hielden vol. Lieten hun kopjes niet hangen. Ze bleven bewegen. En dat maakte het een hele spannende wedstrijd. In de laatste tien minuten werd het weer ‘de meiden tegen de jongens’. De meiden gingen bij de aanval nog verder gooien en dat werd uiteindelijk beloont met de gelijkmaker.

Bij de strafworpen liep het ook lekker. Er was duidelijk een meisje erg in vorm. Drie keer scoren is heel knap. Uiteindelijk werd in de wedstrijd 1-1. En bij de strafworpen 3-3.

Heel goed gedaan meiden. Zo goed spelen tegen een team met acht kinderen en dan met zijn vieren koppig volhouden tot de gelijkmaker. De coaches waren wederom hartstikke trots !! 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: