Die Haghe F3 – Lynx F2

Onze F2 mocht deze week aantreden tegen Die Haghe F3 in de sporthal aan de Gaslaan. Marcel ging Patrick helpen met de coaching, even oefenen voor volgende week als we thuis spelen tegen Pernix F2 uit Leiden.

Terug naar deze week… We begonnen de wedstrijd heel erg goed, maar de ballen gingen er elke keer net niet in. Gelukkig wist de tegenstander er ook geen te scoren, dus konden we met 0-0 aan de tweede periode beginnen.

In de tweede periode ging het samenspelen iets moeilijker, maar we keken wel goed naar elkaar als we de bal hadden en we bleven goed bij onze tegenstander als we de bal hadden. Helaas wist er toch iemand tussen onze (erg verbeterde) verdediging door te glippen en werd het 1-0 vlak voor de rust.

Na de rust gingen we met goede moed verder, want een zwaluw maakt nog geen zomer, maar een tegendoelpunt betekend ook nog lang niet dat de moed ons in de schoenen zakt. De kinderen van Lynx F2 doen verschrikkelijk hun best, maar helaas rollen de ballen elke keer net uit de korf, om komen ze tegen het voorste randje aan.

Na de derde periode staat het 2-0 en moeten we een blessure-wissel doen. Tijdens de vierde periode blijkt dan dat de iets oudere kinderen van Die Haghe F3 toch iets meer concentratie vermogen hebben dan onze eigen F-jes. Onze F2 heeft gevochten voor wat ze waard zijn, maar helaas was Die Haghe toch ietsje beter in het laatste stukje van de wedstrijd. De wedstrijd eindigt met 5-0. Gelukkig hebben we de strafworpen wel gewonnen (2-3).

Ik ben trots op de kinderen die zo heel erg hun best hebben gedaan deze wedstrijd en wens jullie volgende week tegen Pernix F2. Jullie schrijven toch wel een verslagje voor me hè?


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: